当前位置: 大学英语四级CET4 > 备考复习 > 正文

阅读理解是英语四级考试中的重点部分,而随着时代的发展,英语四级中的阅读题型也在不断更替改变,下面小编为大家整理了四级阅读天天练,希望可以为大家带来帮助。

The best known and loved of all our many Christmas songs SilentNight was written in Oberndorf, a tiny village in Bavarian mountains. On Christmas eve, 1818, Oberndorf had been 67 by a severe snowstorm, but 68 the inhabitants cheerfully prepared for the Christmas 69 Then they discovered, to their 70 , that the organ (风琴) had broken 71 .

A village schoolmasterand church 72 knew how unhappy the people in the villagewould be, for music was the 73 of all their celebration. So he went to thepriest and 74 that the priest write a75 song for the Christmas celebration that could be sung 76 any preparation. The priest promised to do his 77 Towards evening hewent 78 theschoolmaster with the lovely words of the song Silent Night. Then theschoolmaster composed a melody to 79 the words. On Christmas morning, the beautiful 80 was sung for the first time, A guitar was the 81 accompaniment (伴奏) and the words "Silent night, Holy night, all is calm, all is bright " 82 pure and clear in the Bavarian air. Thesong was not 83 to England until one hundredyears later. 84 have changed, but"Silent Night" has remained. It is still sung 85 comers of the world where people 86 thebirth of Jesus Christ.

67. A) isolated

B) covered

C) enclosed

D) surrounded

68. A) later

B) still

C) yet

D) also

69. A) eve

B) season

C) time

D) festivities

70. A) encouragement

B)amusement

C) disappointment

D) surprise

71. A) in

B) off

C) away

D) down

72. A) goer

B) organist

C) pianist

D) choirmaster

73. A) center

C) heart

B) middle

D) midst

74. A) suggested

B) ordered

C) claimed

D) agreed

75. A) complicated

B) similar

C) same

D) special

76. A) for

B) without

C) along

D) except

77. A) work

B) job

C) best

D) good

78. A) home

B) to the home of

C) to home of

D) to home

79. A) fill in

B) equip

C) fit

D) prove

80. A) music

B) carol

C) words

D) melody

81. A) merely

C) once

B) solely

D) only

82. A) sounded

B) heard

C) sung

D) appeared

83. A) taken

B) sung

C) brought

D) forwarded

84. A) Days

B) Times

C) Years

D) Period

85. A) in all

B) at all

C) on all

D) all over

86. A) memorize

B) commemorate

C) recognize

D) remember

【答案解析】

67. A

68. B

69. D

70. C

71. D

72. B

73. C

74. A

75. D

76. B

77. C

78. B

79. C

80. B

81. D

82. A

83. C

84. B

85. A

86. B


京ICP备15007909号

© 2016 北京职尚教育科技有限公司